Tejszínhab

Sok tejszínhabot kipróbáltam már az olcsóbbtól a drágáig, mind összeesett. Nem tudom ti hogy vagytok vele...... lehet Én vagyok csak ilyen szerencsétlen a habokkal :D

Nagyából bevált a hulalla nevezetű tejszínhab ugyan nem tartós. Hangsúlyozom ez az Én véleményem ! 

Nálam a meggle cukrászhab, ami bevált. Amire oda kell figyelni minden habnál, hogy előtte be kell tenni egy éjszakára a hűtőbe. Minél hidegebb annál jobb. A másik dolog  amivel szoktam néha csalni-, hogy ne legyen nagyon csömör íze a habnak, rakok bele joghurtot.

Ezt a krémeknél is fel fogom tüntetni, mert nálam keményebb tőle a krém és bármilyen ízvilágban el tudom készíteni, de erről ott olvashattok bővebben. 

Burkolásnál, viszont minden féle kép ha fehér hab kell akkor natúr joghurtot keverek bele isteni és a vendégeim sem panaszkodnak rá :D 

 

Hát egyenlőre ennyit a tejszínhabos bevonóról.